Evenimente

EVENIMENTE NOI

Dragi colegi de joacă !

Anul care a trecut ne-a făcut munca imposibilă. Nu am avut cunoștință de prea multe grupe de copii care să fi participat la activități de psihodramă. Din această pricină și viața asociației a stagnat.

Însă numărul copiilor aflați în situații dificile se înmulțește, iar cazuistica devine din ce în ce mai complicată. Din acest motiv am considerat că organizarea unui workshop ne-ar putea fi de folos. Astfel am putea să ne revedem și să dezbatem teme precum: efectele carantinei asupra copiilor, posibilități de soluționare a problemelor care decurg din această stare, perspective legate de posibilitatea de a organiza grupuri psihodramatice în mediul online.

Invitata de onoare al acestui workshop va fi dna Kende Hanna (Franța), fondatoarea metodei de psihodramă pentru copii. Workshopul va fi susținut de către dna  Horváth Dorottya (Ungaria), formator în psihodramă pentru copii.

Workshopul va avea loc online în data de 24 Aprilie 2021, între orele 9.00 – 12.00. Evenimentul se va continua cu Adunarea Generală a Asociației  APCA-KH. Link-ul zoom  va fi trimis participanților înregistrați cu 30 de minute înainte de eveniment.

TAXA de participare este de 50 lei. Pentru membrii asociației participarea este gratuită.  Taxa se poate transfera în contul: RO05BTRL01301205R10270XX

Vă invităm să vă înscrieți accesând linkul de mai jos

https://forms.gle/iHWt2boSMeno3wfU8

Vă așteptăm cu drag !

Echipa APCA-KH

 

 

 

EVENIMENTE ÎN TRECUT (Completarea informațiilor este în derulare)

25-26-27 octombrie 2019 la Cluj – 10 ani de la înființarea „Asociației de Psihodramă pentru Copii și Adolescenți Kende Hanna” din România (APCA-KH). Au avut loc prezentări, workshop-uri, supervizări desfășurate de membrii fondatori din Ungaria ai APCA-KH: dr. NÉMETH Csilla, SZEBENI Viola, MIHÁLY Blanka respectiv invitata specială POZSÁR BeaEvenimentul a fost onorat de prezența Dnei KENDE Hanna.

https://www.facebook.com/APCA.KH/

● OUR COMMON LANGUAGE: SYMBOLIC PLAY

28-30 septembrie 2018 – International Conference for Psychodrama with Children and Youth, Budapest (Hungary) http://www.childpsychodramabudapest.hu/

● PRELUCRAREA STRESULUI PRIN METODA PSIHODRAMEI PENTRU COPII

26 mai 2018, WORKSHOP – Târgu-Mureș 

● INTERVIU HANNA KENDE

septembrie 2014, Cluj ! este subtitrat în limba română

Primul workshop organizat de către Asociația de Psihodramă pentru Copii și Adolescenți Kende Hanna (APCA-KH), acreditat de COPSI a fost organizat la Cluj-Napoca la data de 17 sept. 2016 și a fost susținut de către d-na Kende Hanna și doi psihoterapeuți din Ungaria: Herczeg Tímea și Pozsár Beáta, cu titlul: ”Dinamismul în psihodrama pentru copii: mișcare internă și externă

Al doilea workshop creditat de către COPSI a avut loc la data de 21 oct. 2017, la Cluj -Napoca, susținut de psihoterapeuți formatori psihodramă copii din Ungaria: Szebeni Viola și dr. Németh Csilla, cu titlul: ”Focusarea asupra rolului de conducător de grup”,

În data de 25-26-27 mai  2018, la Târgu-Mureș a avut loc un workshop de psihodramă pentru copii cu tema : Prelucrarea stresului prin metoda psihodramei pentru copii și două module de intervizie. Invitata noastră a fost dna Bimbó Jutka, conducător de grup de psihodramă pentru copii, autoarea cărții „Tükröződő holdmesék” („Povești oglindite în raze de lună”, carte inspirată din poveștile simbolice ale copiilor, create în cadrul psihoterapiei).

În 2019 APCA_KH a sărbătorit 10 ani de la înființare, prin organizarea  unei conferințe aniversare la Cluj-Napoca, cu titlul: ”Întâlnire-Találkozás-Encounter” ”Tehnici psihodramatice pentru copii și adolescenți / Rolul acțiunii la diferite vârste”. Workshopurile aniversare au fost susținute de psihoterapeuții formatori în psihodramă pentru copii din Ungaria: d-na Kende Hanna, dr. Németh Csilla, Pozsár Beáta, Szebeni Viola.